ARATÁS

A legfontosabb része a területeket, ahol az Arabica nőnek, érett bogyókat kellett kézzel szedik, letette a kosarakba, és attól függően, hogy a súlyuk, a targonca fizetése változik a nap végén. Az érett bogyók esik le a talajra, miután azok törte megfosztott scorias és felvette. Mostanában gépi szedés rendszereket fejleszt, amelyek egyedi és kedvező feltételeket csak: az ültetvények vízszintesnek kell lennie, és a növények egymástól távol annak érdekében, hogy a gépek folyosón.

A PIAC

Kávékereskedelemben gazdaságilag fontos a hatalmas fogyasztás világszerte. Ez az egyik fő termékek a világkereskedelem és a beruházások második az olajiparban csak. A termesztés, előállítás, kereskedelem, szállítás és marketing felvenni millió ember szerte a világon. Kávé egy fontos erőforrás a sok fejlődő és a fejlett országok nem. A idézetet napi becslése szerint New York Stock Exchange (kávé, cukor kakaó Exchange) az Arabica és a londoni Exchange (Lifee) a Robusta.
Kávé idézetek függ a különböző összetett és rendkívül változó tényező. A hőmérséklet termőterületeken esővíz bőség és a hiány, elterjedt a parazitás megbetegedés, gyártási problémák, geopolitikai feltételek, a gazdasági spekulációk és még sok más feltétel annak tárgyalási ér.

TÖRTÉNELEM

Az első részben az 1700-as évek, Brazília termelni kezdett kávét. Ez csalt néhány növény és egy mag maroknyi Guyana, ahol ő küldött, hogy elnyomja a felkelés. 1756-ban az első hajók kirakodását a brazil kávé Portogallo, életet ad a nagy hagyománya az öreg kontinens export. A gyártási folyamat főként maradt rabszolga a szolgáltatás a spanyol és Portoguese évig 1888, amikor Brazília eltörölte a rabszolgaságot. Neverthless, emberi erővel ma elengedhetetlen a termelés a kávé.

 

caffe la messicana chicchi 3 torrefazione